فاطمه راکعی، عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی و از فعالان سیاسی زن نیز به کروبی و رضایی که قرار است با احمدی‌نژاد مناظره کنند توصیه کرد که با شخصی که به اعتقاد وی، به خودش اجازه توهین به ملت و نظام را می‌دهد و دانسته یا نادانسته از طریق توهین به روسای جمهور قبلی به مردم، به مقام معظم رهبری توهین می‌کند و به شخصیت‌های بزرگی مانند دکتر رهنورد و ناطق‌نوری اهانت می‌کند، مناظره برگزار نکنند.
 
راکعی گفت: نباید با شخصی که در جایگاه ریاست‌جمهوری، نظام را زیر سوال می‌برد کاری داشت و معتقدم آقایان کروبی و رضایی نباید با چنین فردی همکلام شوند بنابراین باید او را تحریم کنند و احمدی‌نژاد کماکان در انزوا به سر ببرد.
مرجع : اعتماد ملی
يکشنبه هفدهم 3 1388
مصطفی تاج‌زاده، عضو مشترک جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز از کروبی خواست تا دو سوال از احمدی‌نژاد بپرسد

تاج‌زاده گفت: آقای کروبی باید از احمدی‌نژاد بخواهد تا نامه عذرخواهی دولت انگلیس در مورد ملوانان را منتشر کند زیرا این نامه از سوی وزارت خارجه انگلستان تکذیب شده است

عضو ارشد جبهه مشارکت ادامه داد. اگر نامه عذرخواهی انگلیس وجود دارد، پس چه لزومی داشت که رئیس‌جمهور متجاوزان را همانند روسای جمهور و میهمانان رسمی بدرقه کند؟ 

تاج‌زاده از کروبی خواست تا این سوال را هم از احمدی‌نژاد بپرسد که اگر ادعای قدرتمند بودن در جهان را دارد، چرا پس از دو سال‌ونیم نتوانسته ماموران ایرانی اسیر شده در اربیل را آزاد کند.
مرجع : اعتماد ملی
دسته ها : مهدی کروبی
شنبه شانزدهم 3 1388
قلم - بردار شهید شیرودی گفت: اگر امروز شهید شیرودی زنده بود با توجه به خصوصیات اخلاقی او که بر آن واقفم مطمئن هستم که با دولت نهم برخورد می‌کرد.

به گزارش قلم نیوز، علی اصغر شیرودی بردار بزرگ‌تر شهید شیرودی در همایش مازندرانی‌های مقیم تهران اظهار کرد: از این که پس از 30 سال دچار چنین مشکل و بحرانی شده‌ایم که شاید برخی‌ها نیز ما را هم مقصر بدانند که چرا این چنین شد و کاری نکردیم از شما پوزش می‌خواهم.

وی با بیان این که «ما به احمدی نژاد رای ندادیم که پس بگیریم»، افزود: من این جا آمده‌ام تا با سلامی، کاندیداتوری مهندس موسوی در دهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری را به شما تبریک بگویم.

برادر شهید شیرودی گفت: از تمامی همشهریان و هموطنانم چه در داخل و چه در خارج از کشور می‌خواهم که تا دست به دست و با حضور در پای صندوق‌های رای کشور را از این بحران خارج کنیم.

وی یادآور شد: در زمان جنگ مدیر گروه ساخت تولیدات و تجهیزات جنگی بوده‌ام و به نوعی همرزم برادرم و دیگر رزمندگان جنگیده‌ام و به طور کامل فداکاری‌ها و جانبازی‌های رزمندگان را مشاهده کردم؛ از همین رو نمی‌توانیم ببینیم و تحمل کنیم که بدین شکل خون شهیدان لگدمال می‌شود.

بردار شهید شیرودی با بیان اینکه مهندس موسوی ادعای بی‌مورد ندارد و حرف بی‌ربط هم نمی‌زند، گفت: اگر مهندس موسوی نمی‌آمد باید از ایشان خواهش می‌کردیم تا بیایند و من دست او را می‌بوسم که آمد تا کشور را از این بحران پیش آمده خارج کند و چون او را می‌شناسم مطمئنم که از پس این کار بر می‌آیند.

دسته ها : میرحسین موسوی
دوشنبه یازدهم 3 1388

بر اساس قانون، هرگونه استفاده نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از امکانات دولتی ممنوع است، اما محمود احمدی نژاد روز دوشنبه با استفاده از هلی کوپتر به پاکدشت سفر کرد. این در حالی است که رقیبان او برای حضور در جمع طرفداران خود از اتوبوس استفاده می کنند.

احمدی‌نژاد امروز سخنرانی تند و تیز خود را در حمله علیه دولت‌های سابق و اصطلاحاً «افشاگری» اختصاص داد.

احمدی نژاد خطاب به مردم پاکدشت گفت: در سفر قبل گفتم که دو نسبت با شما دارم که یکی از آن بچه محل بودن با شما و نسبت بعدی به لطف خداوند خادم و نوکر مردم پاکدشت بودن است.

او پس از حجمله مبسوط به «غارتگران بیت المال» افزود: هرچه در اختیار دولت از منابع، بودجه و امکانات است همه متعلق به ملت است و دولت موظف است که با همه وجود از منابع ملت و حیثیت و آبروی ملت در خارج و داخل کشور صیانت کند.

احمدی‌نژاد ادامه داد: آنچه که در اختیار دولت متعلق به آحاد ملت در سراسر ایران است احدی در دولت حق ندارد این امکانات را متعلق به یک گروه و افراد خاص بداند و به جایی دفاع از حقوق ملت از منابع یک قشر خاص دفاع کند.

رییس دولت نهم البته مشخص نکرد که استفاده از هلی کوپتر برای سفر تبلیغاتی چگونه با شعار های بالا قابل تطبیق است.

دوشنبه یازدهم 3 1388
دکتر محسن رضایی ساعتی قبل با حضور در کوهرنگ زادگاه مادری خود در جمع اهالی این شهر گفت: تاریخ نشان می‌دهد ما بختیاری‌ها هیچ‌وقت دنبال پست و مقام نبودیم اما من، ورود به عرصه انتخابات را پذیرفتم تا کشور را از فقر، بیچارگی و اعتیاد نجات دهم.

به گزارش ایفنا نیوز، صبح روز دوشنبه رضایی در حالی وارد کوهرنگ شد که کیلومترها پیش از محل سخنرانی وی مردم تجمع کرده بودند و با سر دادن شعارهای مختلف از وی حمایت و از محافظان وی تقاضا می‌کردند که با پیاده کردن این کاندیدا اجازه دهند تا وی را روی دست های خود بگیرند.

تاریخ پرافتخار کوهرنگ

وی در ادامه با اشاره به مقاطع پرافتخار تاریخ کوهرنگ تاکید کرد: در تمام تاریخ مشروطه، انقلاب و دفاع مقدس شما با دلاورمردی‌های خود شناسنامه ارزشمندی را رقم زدید. مثلا در شرایطی که مشروطه‌خواهان در تهران به بن‌بست رسیده و محمدعلی شاه مجلس را توپ بسته بود، بختیاری‌های دلاور این منطقه پس از ورود به اصفهان و فتح آن به تهران آمدند و با باز کردن دروازه بهجت‌آباد و ورود به کاخ حکومتی، دوباره مشروطه را تقدیم ملت کردند و بدون هیچ چشم‌داشتی به کوه‌های بختیاری بازگشتند.

این دکترای اقتصاد در ادامه در مورد برنامه‌های خود برای منطقه با اشاره به کوه‌های پر برف این منطقه افزود: کوه‌های زاگرس در این منطقه همیشه پربرف است و با یک مدیریت صحیح می‌توان از این نعمت بزرگ الهی میلیاردها دلار پول درآورد اما متاسفانه با وجود داشتن این نعمات،‌ دولت به شما به شکل مستقیم کمک مالی می‌کند و این کمک‌ مالی و نقدی به دست شما می‌رسد با یک موج تورمی از بین می‌رود و شیرینی آن به کام شما تلخ می‌شود.

اختلاف میان اقوام را پایان می‌دهم

وی با تاکید بر این نکته که اینجا زادگاه مادری من است اما من شما را مجبور نمی‌کنم که به من رای دهید، بیان کرد: به هر کس می‌خواهید رای دهید از خود سوال کنید که این کاندیدا چه برنامه‌هایی برای حل مشکلات اقتصادی مردم و رفع اختلاف میان اقوام مختلف دارد؟ چرا باید بین عرب و فارس اختلاف باشد؟ چرا باید شیعه و سنی با هم دچار مشکل شوند؟ من به عنوان یکی از کاندیداها آمده‌ام تا اختلاف‌ها را تمام کنم و عزت و سربلندی را تقویت نمایم درباره منطقه کوهرنگ کاری خواهم کرد، هر جهانگردی که وارد ایران می‌شود تا کوهرنگ را نبیند از ایران نرود و اگر چنین کاری کرد با حسرت و افسوس بزرگ مواجه ‌شود.

تا پایان خواهم ماند

رضایی همچنین با اظهار این مطلب که من تا پایان انتخابات خواهم ماند، خاطرنشان کرد: 4 سال قبل براساس یک حکمت و تدبیر از انتخابات بیرون رفتم که بخش‌هایی از آن را بیان کردم که اگر لازم باشد باز هم درباره این کارم توضیح خواهم داد. در حال حاضر عده‌ای با مشاهده بالا رفتن رای من در میان مردم شایعه می‌کنند که رضایی قصد ترک کردن صحنه را دارد اما چنین نیست و از شما به عنوان تک تک نمایندگان خود می‌خواهم تا نسبت به این مساله آگاه کنید.


حاشیه ها

براساس این گزارش، مردم با سر دادن شعارهایی همچون «سردار بختیاری دیگر رقیب‌نداری»،‌ «سردار آریایی حاج محسن رضایی»، «ای یل بختیاری، مایه افتخاری»، «ایل به خروش آویده، خونم به جوش آویده» نسبت به وی ابراز احساسات کردند.

رضایی در حرکتی نمادین با پوشیدن لباس بختیاری و با بر سر گذاشتن کلاهی نمدی در مقابل اتوبوس ایستاد و دختربچه‌ای با لباس محلی را در آغوش گرفت و به ابراز احساسات مردم پاسخ داد.

بسیاری از اتومبیل‌هایی که امکان توقف نداشتند با بوق زدن اشتیاق خود را نسبت به وی نشان دادند و کاروانی بزرگ از موتورسوارهای جوان و اتومبیل‌هایی که عکس رضایی به بدنه آن چسبیده بود در این مسیر حرکت می‌کردند.

حرکت اسب‌سوارها با پرچم جمهوری اسلامی ایران و تیراندازی هوایی نیز از دیگر جلوه‌های استقبال مردم از محسن رضایی بود.

در آغاز مراسم سخنرانی پس از این که از هواداران رضایی صحبت کرد، رضایی به پشت تریبون آمد و با ابراز خوشحالی در میان اقوام و همشهری‌هایش گفت: از این که به آنها تعلق خونی دارد افتخار می‌کند.
دسته ها : محسن رضایی
يکشنبه دهم 3 1388

ژیلا بدیهیان (همسر سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت) و مهدی همت (فرزند آن عزیز) مجددا بر حمایت خود از میر حسین ...

 
آخرین اخبار

ژیلا بدیهیان (همسر سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت) و مهدی همت (فرزند آن عزیز) مجددا بر حمایت خود از میر حسین موسوی تاکید کردند.


به گزارش قلم نیوز، پیش از این نیز خانواده ی شهید همت به همراه خانواده های شهیدان باکری و زین الدین با صدور بیانیه ای حمایت خود را از «میر حسین موسوی» اعلام کرده بودند؛ اما به دنبال انتشار اخباری با عنوان «پشتیبانی اعضای خانواده شهید همت از احمدی‌نژاد» در سایت خبری فارس، خانواده ی آن شهید بزرگوار مجددا حمایت خود را از نخست وزیر دوران دفاع مقدس اعلام کردند.


در متن جدیدی که خانواده ی شهید همت در اختیار قلم نیوز قرار داده اند، آمده است:


به نام خداوند راستی


یک آمار ساده ـ یک ننگ تاریخی


درآمد نفتی آقای هاشمی رفسنجانی در هشت سال ریاست جمهوری: 127 میلیارد دلار و میزان تورم اعلام شده %17.4 (در زمان تحویل ریاست جمهوری) درآمد نفتی آقای سید محمد خاتمی در هشت سال ریاست جمهوری: 172 میلیارد دلار و میزان تورم اعلام شده % 10.4 ( در زمان تحویل ریاست جمهوری)


در آمد نفتی آقای محمود احمدی نژاد در فقط چهار سال ریاست جمهوری: 280 میلیارد دلار و میزان تورم اعلام شده % 25.4


ما به عنوان یک خانواده ی ایرانی، برای برگشت عزت از دست رفته ی ایران عزیز و احیای حق این ملت بزرگ حمایت خود را از آقای مهندس میرحسین موسوی اعلام می‌داریم. به فرموده ی آیت ا... صانعی ایشان خلاصه ی مدیریت امام (ره) هستند.


 


متن بیانیه ی مذکور پیشین به شرح زیر است:


بیانیه حمایت خانواده های شهیدان همت، باکری و زین الدین از میر حسین


بسم رب الشهدا و الصدیقین
امروز روز مجاهدت و ایثار است. مجاهدت و ایثاری از جنس آنانی که ذات وجودیشان بیانگر مجاهدت و و ایثار در راه خدا بود. امروز روز یاد آوری آنانی است که به تبعیت از نص صریح قرآن و سنت رسول(ص) و ائمه ی اطهار (ع) به عنوان مجاهد فی سبیل الله شناخته می شدند.
امروز روز عرصه ی پایداری یاران امام راحل در به رخ کشیدن مجدد انقلاب ارزشهاست، ارزشهایی همچون ساده زیستی بی ریا، آن گونه که امام و شهدا بودند، ‌سادگی در عین کمال، ارزشی همچون ذوب شدن در خدمتگزاری بی مزد و منت آنگونه که امام و شهدا بودند، خدمتگزاری صادقانه، همانند آنچه اماممان فرمود اگر به من خدمتگزار بگویید بهتر است از رهبر. ارزش هایی همچون استقامت به معنای واقعی آنگونه که امام و شهدا بودند، فاستقم کما امرت و هزاران ارزش دیگر که همگی از ذخایر ناب انقلاب است که عرصه های ظهورش را به طور ناب در امام و شهدا می توانیم دنبال کنیم و همان ارزش هایی که انفجار نور بود و صدور انقلاب را به سوی دلها سوق می داد.
امروز روز تجدید میثاق و انتقال همان ارزش هاست، به دو دولیل: اول آن که زندگی و حیات مجدد ارزش ها در آنان که به فراموشی سپرده شده اند به مصداق آن جمله ی امام راحل که فرمود نگذارید پیشکسوتان شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمره به فراموشی سپرده شوند است و دوم انتقال زینب گونه ی امانت شهدا به نسل جدید(نسل سوم انقلاب). همان ارزش هایی که عطش جوانان آنان را به آن سو گرایش داده است حال بهترین حامل انتقال این ارزش ها به این نسل کیست؟
آن که صادق تر است، آن که دوران تلاشش حاصلی با برکت داشت، آن که به ملت دورغ نمی گفت، آن که امام راحل مداوما پشتیبانش بود و می گفت: من آقای مهندس موسوی را شخصی متدین و متعهد و در وضع بسیار پیچیده ی کشور، دولت ایشان را موفق می دانم.
آری مهندس میر حسین موسوی همانی که باور اندیشه های امام و شهدا است و دوران جنگ را با تمام مشقت هایش با حلال ترین درآمدها و رفتارها اداره می کرد و برای همین بود که محب امام، شهدا و ملت بود. پس یک بار دیگر بیاییم برای احیای ارزش ها، ثبات راه امام، روشنی بخشی نام و یاد و راه واقعی شهیدان به ناب ترین ذخیره ی انقلاب که عصاره ای از همه ی فضایل، ارزش ها و مبانی انقلاب مترقی جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیش و نه یک کلمه کم یعنی «میر حسین موسوی» است رای دهیم.
1- ژیلا بدیهیان (همسر سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت) و مهدی همت (فرزند آن عزیز)
2- فاطمه چهل امیرانی (همسر سردار شهید حمید باکری) و احسان و ‌آسیه باکری(فرزند آن عزیز)
3- صفیه مدرسی (همسر سردار شهید مهدی باکری)
4- لیلا زین الدین (فرزند سردار شهید مهدی زین الدین)


همچنین همسر شهید همت پیش از این نیز در گفتگو با قلم نیوز، گفته بود: ما میر حسین موسوی را باور داریم چون شهدا نیز ایشان را باور داشتند. باورش داریم چون امام(ره) ما میر حسین را باور داشت. ما موسوی را باور داریم چون ایشان در 8 سال جنگ و دفاع مقدس که یکی از سخت ترین فرازهای تاریخ ایران بود با نهایت درایت مملکت را اداره کردند؛ دقیقا بر عکس 4 سال گذشته که اکثر حوداثی که در ایران رخ داد جز خواری و خون دل خوردن برای ما حاصل دیگری نداشت. ما برای احیای آرمان های امام(ره) و انقلاب و راه شهیدان به استقبال میر حسین خواهیم رفت.


وی تاکید کرد: ما با شهدا زندگی کرده‌ایم و یک چهار چوب مشخصی از شهدا داریم، لذا می دانیم چه کسی حقیقت را می گوید و دلش برای مملکت و دین می سوزد و چه کسی غیر از این شعار می دهد.

دسته ها : میرحسین موسوی
شنبه نهم 3 1388
خاتمى: در زمان من کسى طرفم گوجه پرت نکرد سیدمحمد خاتمی رئیس جمهوری سابق ایران بزرگ ترین دستاورد دولت خود را این دانست که در مجامع بین‌المللی به سمت وی گوجه پرتاب نشد و مورد توهین قرار نگرفت.
سیدمحمد خاتمی رئیس جمهوری سابق ایران بزرگ ترین دستاورد دولت خود را این دانست که در مجامع بین المللی به سمت وی گوجه پرتاب نشد و مورد توهین قرار نگرفت. به گزارش یاری، رئیس دولت اصلاحات با بیان این مساله اظهار کرد؛ ما به هیچ وجه در برابر غرب کوتاه نیامدیم. برنامه هایی که ما دنبال کردیم این بود که ما امکاناتی را برای پیشرفت های بعدی فراهم بیاوریم. این طور نبود که اگر ما هم تعلیق نمی کردیم می توانستیم آنچه امروز داریم انجام بدهیم، خیلی عقب بودیم و کارمان در مراحل ابتدایی بود و خیلی از کارها در این فرصت انجام شد. در زمینه تعلیق و اتهاماتی که به ما می زدند باید یادآوری کنم که در همان جریان بود که قطعنامه قطعی آژانس بین المللی صادر شد که تکنولوژی صلح آمیز هسته‌ای حق ایران است؛ چیزی که امروز امریکا هم نمی تواند بگوید نه. متهم بودیم که همه کارها را ول کردیم اما در همان جریانات برنامه های مهمی انجام شد. اصلاً برنامه های اتمی در زمان من فعال تر شد البته در زمان آقای هاشمی هم بود و در زمان های دیگری هم بود و خود رهبری و دیگران هم می دانند و کل مسائلی هم که بوده هیچ چیز خودسرانه نبوده، البته در این زمینه به غربی ها هم گفتم ما می توانستیم همه آنچه می خواستیم به دست بیاوریم بدون اینکه هیچ هزینه‌ای بپردازیم منتها مشکل عمده‌ای که داشتیم تعلل اروپایی ها و وادادن آنها در مقابل امریکا بود و تقریباً در مذاکراتمان به نتایج خیلی خوبی رسیده بودیم و من هم به حضرات گفتم شما اگر می دانید ما حقمان چیست و می دانید ما چه چیزهایی را می توانیم به دست بیاوریم و می دانید اگر این کار را نکنید دو مساله پیش می آید؛ یکی این که پرونده از دست آژانس و شما و ما خارج می شود و به شورای امنیت می رود؛ دوم آن که در ایران بدبینی تقویت می شود که اروپایی ها هم می خواهند در واقع زمان بخرند و تمام حقوق را از ما بگیرند و این بدبینی سبب می شود کار تشدید شود و همچنین هم شد و بعداً هم قرار شد آن تعلیق شکسته شود؛ تصمیمش هم در آخرین ماه هایی که من بودم گرفته شد و انجام گرفت. من نمی دانم این وادادن در مقابل غرب هست یا این که با تدبیر پیش رفتن که با هزینه کمتر منافع بیشتر را به دست بیاوریم یا به گونه‌ای عمل کنیم که این همه فشار روی ایران وارد شود و چیزی خیلی بیشتر از آن چیزی که ما در آن دوره به دست آوردیم به دست نیاوردیم یعنی غنی سازی و ساختن سانتریفوژ، البته از نظر کمی قطعاً بیشتر از آن دوره است ولی تمام آن مراحل حساسی که امروز وجود دارد در آن دوران به آن رسیدیم.علاوه بر این اعترافی که غرب کرد که دست یافتن به انرژی صلح آمیز هسته‌ای حق ماست و منهای شورای امنیت و منهای تحریم هایی که علیه ما بود به آن دسترسی یافتیم؛ حالا اینکه کی واداده، کی وانداده و کی منافع ملت را به دست آورده و کی هزینه بیشتری برای ملت ایجاد کرده، آن حرف دیگری است که عقلای منصف و ملت باید داوری کنند. وی از رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی یاد کرد و گفت: «اما مهم اجرای قانون اساسی است. رئیس جمهور مجری قانون اساسی است علتش هم این است که تنها کسی که به عنوان یک فرد از قاطبه مردم رای می گیرد و نمایندگی مردم را دارد، رئیس جمهور است البته کل مجلس از مردم رای می گیرد، ولی هر نماینده‌ای از بخش کوچکی از جامعه ما رای می گیرد و تنها رئیس جمهور است که از قاطبه مردم به عنوان یک فرد رای می گیرد و واقعاً مظهر اراده ملی است، بنابراین او باید مجری و ناظر بر اجرای قانون اساسی باشد که میثاق ملی است.» وی از برخی نهادها که اجرای قانون اساسی را برنمی تابند، انتقاد و تصریح کرد؛ گرچه امروز می بینید کسانی که باید مجری قانون اساسی باشند چندان اعتنایی به اصل قانون اساسی ندارند و خیلی کارهای خلاف قانون اساسی انجام می گیرد و کسانی که باید دغدغه قانون اساسی داشته باشند حساسیت ندارند و شاید یکی از مسائلی که من می گویم ای کاش زودتر انجام داده بودم و می ایستادم در برابر آن مساله و تکلیف را یکسره می کرد که نشد همین است. یک مساله‌ای که هست و بد نیست اینجا بگویم برگزاری انتخابات مجلس هفتم بود، با آن وضع گسترده واقعاً جفاکارانه‌ای که نسبت به رد صلاحیت‌ها شد. هیچ کس نمی داند چه چیزی گذشت و خیال می کنند از این مساله به راحتی عبور کردیم. خاتمی گفت: «بنده به صراحت گفتم انتخابات را برگزار نمی کنم چون این روش را جفای به مردم و از بین بردن حق مردم می دانم. مقام معظم رهبری نظرشان این بود که انتخابات باید برگزار شود ولی خیلی انعطاف نشان دادند و به ما محبت کردند و گفتند نظر شما چیست، گفتم من این روند رد صلاحیت ها را قبول ندارم. ظالمانه است و حتی مطابق قانون هم نیست و فرمودند بنویسید، من و آقای کروبی نوشتیم که چه شرایطی بشود و چگونه در رد صلاحیت ها بازبینی بشود، چه هیاتی گذاشته شود آنجا و نظر آنها معتبر باشد و ایشان به صراحت برای دبیر شورای نگهبان نوشتند که نظر آقایان خاتمی و کروبی تامین شود. خوب دیگر ما احساس می کردیم حرف رهبری را می شنوند و ما اعلام کردیم انتخابات را برگزار می کنیم ولی حالا معلوم می شود چه کسانی از رهبری اطاعت می کنند و حرف های رهبری را انجام می دهند و این را مقایسه بکنید با مسائل دیگری که مثلاً بود. یک جایی بود که ما تصمیمی می گرفتیم و نظر رهبری این بود که این تصمیم درست نیست. بنده وظیفه خودم می دانستم که بیایم و این را اصلاح بکنم بدون این که بگویم رهبری این را می خواهند. من از رهبری مایه نمی گذاشتم، موارد متعددی بوده که خب بالاخره دولت یا شورای عالی امنیت تصمیمی گرفته بود که نظر رهبری چیز دیگری بود و خیلی جاها احساس می کردم نظر رهبری درست است، منهای آن بالاخره رهبر کشور است و شورای امنیت بازوی رهبری است. من می آمدم و بدون این که بگویم رهبری چنین چیزی را می خواهند مجدداً مساله را مطرح می کردم و نظر ایشان تامین می شد، بنابراین ما نظر رهبری را در همان چارچوب هایی که بود و وجود داشت تامین می کردیم این در حالی است که دیگران مسائل خیلی ناچیز را می خواهند به رهبری نسبت بدهند و این جفای به رهبری هم هست.»  
چهارشنبه ششم 3 1388
رییس کمیته رسانه، اطلاع‌رسانی و تبلیغات مهندس موسوی نسبت به تلاش عده‌ای برای راه‌اندازی کارناوال جشن و پایکوبی‌ در روز شهادت حضرت زهرا (س) و به نوعی تکرار کارناوال عاشورا هشدار داد.
دکتر ابوالفضل فاتح اظهار کرد: با توجه به جهش خیره‌کننده آرای مهندس موسوی در روزهای اخیر، عده‌ای تلاش دارند تا با راه‌اندازی کارناوال‌های جشن و پایکوبی در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به تخریب وجهه مهندس موسوی و حامیانش اقدام کنند؛ از این رو از همه ستادها و گروه‌های حامی تقاضا می‌شود نهایت هوشیاری را حفظ کرده و مردم عزیز را نسبت به اهداف شوم این اقدامات تخریبی مطلع کنند.
وی تاکید کرد: پیشاپیش اعلام می‌شود کلیه ستادهای مهندس موسوی در روز شهادت حضرت زهرای اطهر (س)، صرفا به تعظیم شعائر اسلامی در سایه پرچم‌های یا زهرا (س) خواهند پرداخت.
دسته ها : میرحسین موسوی
چهارشنبه ششم 3 1388
جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی‌شریف در واکنش به بداخلاقی‌های انتخاباتی صورت گرفته در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، نامه سرگشاده‌ای خطاب به آیت‌الله هاشمی شاهرودی رئیس قوه قضائیه نوشتند.فارس، در نامه سرگشاده جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به رئیس قوه قضائیه آمده است: امروز به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی و بالندگی و استقرار ارزش‌های ناب آن، بیش از پیش شاهد آزادی در بیان و مطالبه مردم از مسئولین هستیم. اما برخی سودجویان از این فضا به نفع مطامع پست خود استفاده کرده و امروز در آستانه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، فضای آلوده‌ای را در کشور بوجود آورده اند که بدون شک در طول تاریخ انقلاب بی‌سابقه بوده است.
این نامه با تأکید بر اینکه دولت نهم در طول چهار سال فعالیت، با بیشترین حجم حملات مواجه شد اما همیشه به تمام تخریب‌ها و توهین‌ها، به دیده اغماض نگریسته شد، می‌افزاید: رئیس‌ جمهور نیز، بزرگوارانه از کنار آنها گذشت ولی این بخشش‌ها و بزرگواری‌ها نه تنها هرزه‌گویان را از رفتارشان پشیمان و شرمنده نکرد، بلکه هر روز بر گستاخیشان افزود. لازم به توضیح نیست که روی سخن با منتقدان منصف و دلسوزان مصلح انقلاب نیست و ما حساب منتقدان را از کسانی که تخریب شخصیت و توهین به ملت می‌‌کنند، جدا می‌کنیم. اما به هر روی با سکوت چهار ساله قوه محترم قضائیه -که ما آن را متولی حفظ حریم اخلاق در جامعه می‌دانیم- شرایط نابسامانی از نظر اخلاقی بر جامعه حاکم شده است.
نویسندگان این نامه با تأکید بر اینکه امروز برخی کاندیداها برای پیمودن پله‌های قدرت و دست یافتن به کرسی ریاست‌جمهوری، تمام ارزش‌های اخلاقی را زیر پا می‌گذارند، افزوده‌اند: امروز در همایشی که تحت عنوان "حمایت " از یک کاندیدا، برپا می‌شود، غیر از تخریب و توهین به رئیس‌جمهور و ملت، چیزی دیده نمی‌شود. امروز کسانی با مصونیت‌تراشی برای خود و سوء‌استفاده از جایگاه خانوادگی، قبیح‌ترین الفاظ را علیه دولت بکار می‌‌برند. امروز سوءاستفاده از نمادهای مذهبی و در عین حال بی‌عفتی‌ها و اختلاط‌های نامشروع، آن هم در ایام فاطمیه، صحنه دردناک برنامه‌های تبلیغاتی شده. و این نه مسئله سیاسی است نه موضوع تبلیغاتی و انتخاباتی، بلکه زنگ خطری برای انقلاب ماست؛ انقلابی که بر پایه اخلاق و انصاف و کرامت انسانی و با الگوگیری از هدف متعالی و سنت نبوی مکارم‌الاخلاق، شکل گرفت.
در ادامه این نامه آمده است: ما مرجعی جز قوه محترم قضائیه برای برخورد با خاطیان و برگرداندن امنیت اخلاقی به فضای کشور، نمی‌شناسیم. بر هرزه‌گویان و سخن‌چینان که حرجی نیست! کسانی که روزی به امام(ره) و شهدا و ائمه(علیهم‌السلام)، گستاخانه توهین می‌کردند را که با نامه‌نگاری و موعظه نمی‌توان از کارشان نهی کرد.
نویسندگان این نامه خطاب به مسئولان قضایی تأکید کرده‌اند: اما حضرت آیت‌الله هاشمی شاهرودی، از شما انتظار داریم، از قوه قضائیه و مراجع ذی‌صلاح انتظار داریم وجز شما هیج مرجعی را در این رابطه نمی‌شناسیم. چطور می‌شود طلبه عدالت‌خواهی که به دزدی و زمین‌خواری چپاولگران بیت‌المال اعتراض می‌کند، به جرم تشویش اذهان عمومی به زندان می‌افتد؟ چطور می‌شود محقق و پژوهشگری که به فساد مالی و اداری دانشگاه آزاد اعتراض می‌کند، دادگاهی می‌شود؟ چطور می‌شود با دانشجویان دست خالی حامی مستضعفین، به خاطر انتشار مطلبی علیه مافیاهای نفتی کشور، برخورد می‌شود؟ اما غارت‌گران آبروی مردم، فتنه‌گران اخلاق اجتماعی و جانیان کرامت انسانی، آزادند؟ و به لجن‌پراکنی و شبه‌افکنی خود ادامه می‌‌دهند و هر روز هم بر جنایت خود حریص‌تر می‌شوند.
در پایان این نامه آمده است: خواهشمندیم به این نامه به چشم یک بیانیه سیاسی نگاه نکنید. اینها فریادهایی از سردرد و نگرانی‌هایی برای آینده انقلاب است. بدون شک رئیس جمهور آینده هرکس که باشد با این فضای آلوده، به هیچ‌وجه امنیت اخلاقی برای فعالیت و پیش‌بردن اهداف نظام، نخواهد داشت. در اسلام عزیز ما که حفظ آبروی افراد از حفظ جانشان مهمتر است و روی آن بیشتر از هرچیزی تاکید شده است، سکوت در برابر از بین رفتن حرمت‌ها و ریختن آبرو و عزت انسان‌ها، به هیچ‌وجه مجاز شمرده نشده است. این بسیار رنج‌آور و دردناک است که امروز، در پی سکوت قوه قضائیه و بوجود آمدن شرایط موجود، بزرگان نظام و ستون‌های انقلاب - که رویش همین کاندیداها از برکت وجود آنهاست- بگویند: "کاش مرده بودیم و این حرف‌ها را نمی‌شنیدیم ".
سه شنبه پنجم 3 1388
کروبی خبر داد ؛ کرباسچی معاون اول
 
ایلنا: مهدی کروبی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که در جمع هواداران خود در مجموعه ورزشی شهید دستغیب شیراز به مناسبت دوازدهمین سالگرد دوم خرداد سخنرانی می کند، غلامحسین کرباسچی را به عنوان معاون اول دولت خود معرفی کرد. مهدی کروبی و هیئت همراه پس از حضور در شیراز با حضور در گلزار شهدای این شهر با قرائت فاتحه و اهدای گل به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کرد. کروبی با حضور بر‌تربت پاک شهید خلبان عباس دوران،شهدای رهپویان وصال، شهید منتجب‌نیا و شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کرد. گفتنی است در این سفرمسئولین فرودگاه بین المللی شهید دستغیب از حضور حامیان مهدی کروبی در سالن فرودگاه ممانعت بعمل آوردند . بیشتر استقبال کنندگان که جوانان می باشند با پوشیدن لباس های سفید که بر روی آن به رنگ آبی نوشته شده change با سردادن شعارهایی مبنی بر حمایت شیخ اصلاحات در انتظار حضور کروبی در صحن فرودگاه بودند.
دسته ها : مهدی کروبی
يکشنبه سوم 3 1388
موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را ادامه می دهد 2 خرداد 1388  22:37رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی گفت: موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را با توجه به اعتلا بخشی آنها ادامه می دهد. به گزارش شبکه خبر به نقل از ایرنا، فرشاد مومنی در نشست مطبوعاتی  در یکی از ستادهای انتخاباتی موسوی تصریح کرد: تعهدات دولت نهم در دولت موسوی پیگیری خواهد شد.
وی علم مداری، قانون محوری و برنامه محوری را از اصول برنامه های اقتصادی دولت میرحسین موسوی دانست و اهم برنامه های اقتصادی موسوی را تشریح کرد.
مومنی گفت: تیم پژوهشی موسوی متشکل از 150 نفر کارشناس است و برنامه ای که تیم اقتصادی وی تدوین کرده بر اساس آخرین دستاوردهای نظری، تجربی و با لحاظ کردن ویژگی های اقتصادی یک مجموعه سازگار ارائه شده است.
مومنی تاکید کرد: برنامه عملیاتی اقتصادی موسوی مبتنی بر اخلاق است که از سه مولفه عمومی پیروی می کند. 

وی افزود:نخستین صفت ممیزه اقتصادی مبتنی بر اخلاق، ویژگی دورنگری است و بر اساس این ویژگی طراحی برنامه های اقتصادی مبری از خصلت کوته نگرانه است و منافع اقتصاد ملی، تولید بهینه و افزایش بهره وری در عرصه های مختلف اقتصادی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
مومنی یادآور شد: در اقتصادهایی که انتظارات مصرفی ایجاد شود به طور دائم نیروهای محرک دولت سبب بروز تورم تقاضاهای اقتصادی خواهند شد.
به گفته این کارشناس اقتصادی، آثار کوته نگرانه در اقتصاد، اعتماد به نهادهای عمومی را در سطح جامعه به چالش می کشد. 

فرشاد مومنی دومین مولفه اقتصاد مبتنی بر اخلاق را قائل شدن به کرامت انسانی عنوان کرد و گفت:رویه هایی که منجر به عزت نفس می شود در دستور برنامه اقتصادی دولت موسوی قرار خواهد گرفت.
مومنی افزود:موسوی معتقد است کارهای بزرگ در زمینه های مختلف اقتصادی با انسان های تحقیر شده ناممکن است. 

وی تصریح کرد: برای پیشبرد اهداف طولانی مدت توسعه ملی و برطرف کردن کاستی های اقتصاد کشور، باید جایگاه ویژه ای برای کرامت انسان ها در نظر گرفته شود.
رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی موسوی با اشاره به مولفه سوم، گفت: عبور از خودخواهی و ترویج اعتماد میان دولت و ملت، مولفه سوم اقتصاد مبتنی بر اخلاق است. 

فرشادمومنی تاکید کرد: به طور یقین موسوی وعده های خارج از توان نخواهد داد و وجه مهم تر آن عبور از خودخواهی در همه موارد اقتصادی و ارجح شدن مصالح ملی به مصالح فردی و گروهی است.
به گفته مومنی، در نظر گرفتن عزت نفس و مسئولیت پذیری مردم مهمترین مقوله هایی هستند که باید در اقتصاد مبتنی بر اخلاق در نظر گرفته شود.
وی معتقد است: جلب مشارکت مردم فقط از راه  برخوردهای صادقانه امکان پذیر است و موسوی تلاش می کند اعتماد میان دولت و مردم را بازسازی کند. 

رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به برنامه های طراحی شده برای اجرای برنامه های اقتصادی موسوی، گفت: سه گروه برنامه توسط تیم اقتصادی موسوی نظیر اصول و مبانی، تحلیلی از مهمترین تهدیدهای کوتاه مدت و بلندمدت فراروی اقتصاد و سرانجام ارائه هفت برنامه عملیاتی در چارچوب برنامه های کوتاه، میان و بلندمدت ملی طراحی شده است.
مومنی فوریت برنامه های اقتصادی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را مقابله با تورم، جلوگیری از اتلاف منابع از طریق اصلاح نظام بودجه ریزی و ازمیان برداشتن فقر و عملیاتی کردن ماده 31 قانون اساسی عنوان کرد.
وی افزود: برنامه های میان و بلندمدتی که مبنای سیاست گذاری اقتصاد موسوی قرار خواهدگرفت را برنامه های جامع اصلاح الگوی مصرف انرژی، تبدیل صنعت نفت به موتور محرکه اقتصاد،بهبود فضای کسب و کار، توسعه دولت الکترونیک در جهت تحقق عدالت و افزایش کارایی در همه زمینه ها عنوان کرد. 

رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی تصریح کرد:اجرای برنامه های اقتصادی دولت به طور یقین چشم انداز امید بخشی را برای توسعه ملی ایجاد می کند.
فرشاد مومنی افزود:برنامه های اقتصاد موسوی مبتنی بر دانایی کارشناسان اقتصادی تبیین شده است.
مومنی، کپی برداری از برنامه های موسوی را که امروز از طریق پایگاههای قلم و کلمه در اختیار عموم قرار خواهد گرفت را مجاز دانست و گفت: موسوی به توسعه ملی برای ایرانی توانمند می اندیشد و هرکس یا هر گروهی که از برنامه های ایشان برای اعتلای اقتصاد ملی کشور یاری بگیرد، خشنود می شود. 

وی با اشاره به توسعه بخش خصوصی در کشور، گفت: دولت موسوی به طور یقین همان گونه که در هشت سال دفاع مقدس حمایت از بخش خصوصی را به بهترین وجه پیش بردند، امروز نیز در برنامه های خود از این بخش حمایت می کند، توجه موسوی در دوران جنگ به بخش خصوصی مانند معجزه تاریخ بود. 

رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی گفت: با توجه به اینکه از زمان پایان جنگ تاکنون همواره دولت از همه ابزارها برای کاهش تصدی گری یاری گرفته است اما از سال 71 تاکنون مداخله دولت در امور کمتر از 60درصد نشده است. 

به گفته مومنی، یکی از محورهای مهم برنامه موسوی تحول در جایگاه بخش خصوصی و ارتقای آن و پایبندی به موازین اصولی است.
وی افزود:بخش خصوصی یکی از مهمترین شرکای دولت محسوب خواهد شد و با آن به عنوان شریک اجتماعی دولت برخورد خواهد شد.
به گفته وی، اصلاح رویه های تصمیم گیری و تخصیص منابع برای توسعه اقتصاد ملی محور برنامه های قوه مجریه خواهد بود. 

فرشاد مومنی  راه نجات اقتصاد کشور را حاکمیت قانون ذکر کرد و گفت: مشارکت پذیری، اصلاح نظام کارشناسی، شفافیت در همه امور و عدالت باید در محور برنامه های اقتصادی قرار بگیرد. 

این کارشناس اقتصادی  با اشاره با بازار کنونی مسکن کشور، گفت: اکنون با بازار مسکن جدا شده روبرو هستیم، دولت موسوی در زمینه ساخت مسکن تامین مسکن برای کارگران، فرهنگیان و تمام کارمندان دولت را در دستور کار خود دارد.
فرشاد مومنی گفت: دولت موسوی اصلاح را از خود شروع و تلاش می کند عوامل ناهنجار را از محیط کسب و کار حذف کند و انتظار می رود بخش خصوصی خود را برای حضور بیشتر، فعال تر و ارتقای
اقتصاد ملی همراه دولت آماده کند.
مومنی تاکید کرد: بلوغ سیاسی بخش خصوصی نشان می دهد مصالح بلندمدت به منافع زود گذر ترجیح دارد.
وی درباره ادامه برنامه های دولت نهم در دولت موسوی، گفت: موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را با توجه به اعتلا بخشی آنها ادامه می دهد.
 
دسته ها : میرحسین موسوی
يکشنبه سوم 3 1388
X