تعداد بازدید : 38948
تعداد نوشته ها : 61
تعداد نظرات : 1
موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را ادامه می دهد 2 خرداد 1388 22:37رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی گفت: موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را با توجه به اعتلا بخشی آنها ادامه می دهد. به گزارش شبکه خبر به نقل از ایرنا، فرشاد مومنی در نشست مطبوعاتی در یکی از ستادهای انتخاباتی موسوی تصریح کرد: تعهدات دولت نهم در دولت موسوی پیگیری خواهد شد.
وی علم مداری، قانون محوری و برنامه محوری را از اصول برنامه های اقتصادی دولت میرحسین موسوی دانست و اهم برنامه های اقتصادی موسوی را تشریح کرد.
مومنی گفت: تیم پژوهشی موسوی متشکل از 150 نفر کارشناس است و برنامه ای که تیم اقتصادی وی تدوین کرده بر اساس آخرین دستاوردهای نظری، تجربی و با لحاظ کردن ویژگی های اقتصادی یک مجموعه سازگار ارائه شده است.
مومنی تاکید کرد: برنامه عملیاتی اقتصادی موسوی مبتنی بر اخلاق است که از سه مولفه عمومی پیروی می کند.
وی افزود:نخستین صفت ممیزه اقتصادی مبتنی بر اخلاق، ویژگی دورنگری است و بر اساس این ویژگی طراحی برنامه های اقتصادی مبری از خصلت کوته نگرانه است و منافع اقتصاد ملی، تولید بهینه و افزایش بهره وری در عرصه های مختلف اقتصادی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
مومنی یادآور شد: در اقتصادهایی که انتظارات مصرفی ایجاد شود به طور دائم نیروهای محرک دولت سبب بروز تورم تقاضاهای اقتصادی خواهند شد.
به گفته این کارشناس اقتصادی، آثار کوته نگرانه در اقتصاد، اعتماد به نهادهای عمومی را در سطح جامعه به چالش می کشد.
فرشاد مومنی دومین مولفه اقتصاد مبتنی بر اخلاق را قائل شدن به کرامت انسانی عنوان کرد و گفت:رویه هایی که منجر به عزت نفس می شود در دستور برنامه اقتصادی دولت موسوی قرار خواهد گرفت.
مومنی افزود:موسوی معتقد است کارهای بزرگ در زمینه های مختلف اقتصادی با انسان های تحقیر شده ناممکن است.
وی تصریح کرد: برای پیشبرد اهداف طولانی مدت توسعه ملی و برطرف کردن کاستی های اقتصاد کشور، باید جایگاه ویژه ای برای کرامت انسان ها در نظر گرفته شود.
رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی موسوی با اشاره به مولفه سوم، گفت: عبور از خودخواهی و ترویج اعتماد میان دولت و ملت، مولفه سوم اقتصاد مبتنی بر اخلاق است.
فرشادمومنی تاکید کرد: به طور یقین موسوی وعده های خارج از توان نخواهد داد و وجه مهم تر آن عبور از خودخواهی در همه موارد اقتصادی و ارجح شدن مصالح ملی به مصالح فردی و گروهی است.
به گفته مومنی، در نظر گرفتن عزت نفس و مسئولیت پذیری مردم مهمترین مقوله هایی هستند که باید در اقتصاد مبتنی بر اخلاق در نظر گرفته شود.
وی معتقد است: جلب مشارکت مردم فقط از راه برخوردهای صادقانه امکان پذیر است و موسوی تلاش می کند اعتماد میان دولت و مردم را بازسازی کند.
رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به برنامه های طراحی شده برای اجرای برنامه های اقتصادی موسوی، گفت: سه گروه برنامه توسط تیم اقتصادی موسوی نظیر اصول و مبانی، تحلیلی از مهمترین تهدیدهای کوتاه مدت و بلندمدت فراروی اقتصاد و سرانجام ارائه هفت برنامه عملیاتی در چارچوب برنامه های کوتاه، میان و بلندمدت ملی طراحی شده است.
مومنی فوریت برنامه های اقتصادی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را مقابله با تورم، جلوگیری از اتلاف منابع از طریق اصلاح نظام بودجه ریزی و ازمیان برداشتن فقر و عملیاتی کردن ماده 31 قانون اساسی عنوان کرد.
وی افزود: برنامه های میان و بلندمدتی که مبنای سیاست گذاری اقتصاد موسوی قرار خواهدگرفت را برنامه های جامع اصلاح الگوی مصرف انرژی، تبدیل صنعت نفت به موتور محرکه اقتصاد،بهبود فضای کسب و کار، توسعه دولت الکترونیک در جهت تحقق عدالت و افزایش کارایی در همه زمینه ها عنوان کرد.
رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی تصریح کرد:اجرای برنامه های اقتصادی دولت به طور یقین چشم انداز امید بخشی را برای توسعه ملی ایجاد می کند.
فرشاد مومنی افزود:برنامه های اقتصاد موسوی مبتنی بر دانایی کارشناسان اقتصادی تبیین شده است.
مومنی، کپی برداری از برنامه های موسوی را که امروز از طریق پایگاههای قلم و کلمه در اختیار عموم قرار خواهد گرفت را مجاز دانست و گفت: موسوی به توسعه ملی برای ایرانی توانمند می اندیشد و هرکس یا هر گروهی که از برنامه های ایشان برای اعتلای اقتصاد ملی کشور یاری بگیرد، خشنود می شود.
وی با اشاره به توسعه بخش خصوصی در کشور، گفت: دولت موسوی به طور یقین همان گونه که در هشت سال دفاع مقدس حمایت از بخش خصوصی را به بهترین وجه پیش بردند، امروز نیز در برنامه های خود از این بخش حمایت می کند، توجه موسوی در دوران جنگ به بخش خصوصی مانند معجزه تاریخ بود.
رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی گفت: با توجه به اینکه از زمان پایان جنگ تاکنون همواره دولت از همه ابزارها برای کاهش تصدی گری یاری گرفته است اما از سال 71 تاکنون مداخله دولت در امور کمتر از 60درصد نشده است.
به گفته مومنی، یکی از محورهای مهم برنامه موسوی تحول در جایگاه بخش خصوصی و ارتقای آن و پایبندی به موازین اصولی است.
وی افزود:بخش خصوصی یکی از مهمترین شرکای دولت محسوب خواهد شد و با آن به عنوان شریک اجتماعی دولت برخورد خواهد شد.
به گفته وی، اصلاح رویه های تصمیم گیری و تخصیص منابع برای توسعه اقتصاد ملی محور برنامه های قوه مجریه خواهد بود.
فرشاد مومنی راه نجات اقتصاد کشور را حاکمیت قانون ذکر کرد و گفت: مشارکت پذیری، اصلاح نظام کارشناسی، شفافیت در همه امور و عدالت باید در محور برنامه های اقتصادی قرار بگیرد.
این کارشناس اقتصادی با اشاره با بازار کنونی مسکن کشور، گفت: اکنون با بازار مسکن جدا شده روبرو هستیم، دولت موسوی در زمینه ساخت مسکن تامین مسکن برای کارگران، فرهنگیان و تمام کارمندان دولت را در دستور کار خود دارد.
فرشاد مومنی گفت: دولت موسوی اصلاح را از خود شروع و تلاش می کند عوامل ناهنجار را از محیط کسب و کار حذف کند و انتظار می رود بخش خصوصی خود را برای حضور بیشتر، فعال تر و ارتقای
اقتصاد ملی همراه دولت آماده کند.
مومنی تاکید کرد: بلوغ سیاسی بخش خصوصی نشان می دهد مصالح بلندمدت به منافع زود گذر ترجیح دارد.
وی درباره ادامه برنامه های دولت نهم در دولت موسوی، گفت: موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را با توجه به اعتلا بخشی آنها ادامه می دهد.