قلم - بردار شهید شیرودی گفت: اگر امروز شهید شیرودی زنده بود با توجه به خصوصیات اخلاقی او که بر آن واقفم مطمئن هستم که با دولت نهم برخورد می‌کرد.

به گزارش قلم نیوز، علی اصغر شیرودی بردار بزرگ‌تر شهید شیرودی در همایش مازندرانی‌های مقیم تهران اظهار کرد: از این که پس از 30 سال دچار چنین مشکل و بحرانی شده‌ایم که شاید برخی‌ها نیز ما را هم مقصر بدانند که چرا این چنین شد و کاری نکردیم از شما پوزش می‌خواهم.

وی با بیان این که «ما به احمدی نژاد رای ندادیم که پس بگیریم»، افزود: من این جا آمده‌ام تا با سلامی، کاندیداتوری مهندس موسوی در دهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری را به شما تبریک بگویم.

برادر شهید شیرودی گفت: از تمامی همشهریان و هموطنانم چه در داخل و چه در خارج از کشور می‌خواهم که تا دست به دست و با حضور در پای صندوق‌های رای کشور را از این بحران خارج کنیم.

وی یادآور شد: در زمان جنگ مدیر گروه ساخت تولیدات و تجهیزات جنگی بوده‌ام و به نوعی همرزم برادرم و دیگر رزمندگان جنگیده‌ام و به طور کامل فداکاری‌ها و جانبازی‌های رزمندگان را مشاهده کردم؛ از همین رو نمی‌توانیم ببینیم و تحمل کنیم که بدین شکل خون شهیدان لگدمال می‌شود.

بردار شهید شیرودی با بیان اینکه مهندس موسوی ادعای بی‌مورد ندارد و حرف بی‌ربط هم نمی‌زند، گفت: اگر مهندس موسوی نمی‌آمد باید از ایشان خواهش می‌کردیم تا بیایند و من دست او را می‌بوسم که آمد تا کشور را از این بحران پیش آمده خارج کند و چون او را می‌شناسم مطمئنم که از پس این کار بر می‌آیند.

دسته ها : میرحسین موسوی
دوشنبه یازدهم 3 1388

ژیلا بدیهیان (همسر سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت) و مهدی همت (فرزند آن عزیز) مجددا بر حمایت خود از میر حسین ...

 
آخرین اخبار

ژیلا بدیهیان (همسر سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت) و مهدی همت (فرزند آن عزیز) مجددا بر حمایت خود از میر حسین موسوی تاکید کردند.


به گزارش قلم نیوز، پیش از این نیز خانواده ی شهید همت به همراه خانواده های شهیدان باکری و زین الدین با صدور بیانیه ای حمایت خود را از «میر حسین موسوی» اعلام کرده بودند؛ اما به دنبال انتشار اخباری با عنوان «پشتیبانی اعضای خانواده شهید همت از احمدی‌نژاد» در سایت خبری فارس، خانواده ی آن شهید بزرگوار مجددا حمایت خود را از نخست وزیر دوران دفاع مقدس اعلام کردند.


در متن جدیدی که خانواده ی شهید همت در اختیار قلم نیوز قرار داده اند، آمده است:


به نام خداوند راستی


یک آمار ساده ـ یک ننگ تاریخی


درآمد نفتی آقای هاشمی رفسنجانی در هشت سال ریاست جمهوری: 127 میلیارد دلار و میزان تورم اعلام شده %17.4 (در زمان تحویل ریاست جمهوری) درآمد نفتی آقای سید محمد خاتمی در هشت سال ریاست جمهوری: 172 میلیارد دلار و میزان تورم اعلام شده % 10.4 ( در زمان تحویل ریاست جمهوری)


در آمد نفتی آقای محمود احمدی نژاد در فقط چهار سال ریاست جمهوری: 280 میلیارد دلار و میزان تورم اعلام شده % 25.4


ما به عنوان یک خانواده ی ایرانی، برای برگشت عزت از دست رفته ی ایران عزیز و احیای حق این ملت بزرگ حمایت خود را از آقای مهندس میرحسین موسوی اعلام می‌داریم. به فرموده ی آیت ا... صانعی ایشان خلاصه ی مدیریت امام (ره) هستند.


 


متن بیانیه ی مذکور پیشین به شرح زیر است:


بیانیه حمایت خانواده های شهیدان همت، باکری و زین الدین از میر حسین


بسم رب الشهدا و الصدیقین
امروز روز مجاهدت و ایثار است. مجاهدت و ایثاری از جنس آنانی که ذات وجودیشان بیانگر مجاهدت و و ایثار در راه خدا بود. امروز روز یاد آوری آنانی است که به تبعیت از نص صریح قرآن و سنت رسول(ص) و ائمه ی اطهار (ع) به عنوان مجاهد فی سبیل الله شناخته می شدند.
امروز روز عرصه ی پایداری یاران امام راحل در به رخ کشیدن مجدد انقلاب ارزشهاست، ارزشهایی همچون ساده زیستی بی ریا، آن گونه که امام و شهدا بودند، ‌سادگی در عین کمال، ارزشی همچون ذوب شدن در خدمتگزاری بی مزد و منت آنگونه که امام و شهدا بودند، خدمتگزاری صادقانه، همانند آنچه اماممان فرمود اگر به من خدمتگزار بگویید بهتر است از رهبر. ارزش هایی همچون استقامت به معنای واقعی آنگونه که امام و شهدا بودند، فاستقم کما امرت و هزاران ارزش دیگر که همگی از ذخایر ناب انقلاب است که عرصه های ظهورش را به طور ناب در امام و شهدا می توانیم دنبال کنیم و همان ارزش هایی که انفجار نور بود و صدور انقلاب را به سوی دلها سوق می داد.
امروز روز تجدید میثاق و انتقال همان ارزش هاست، به دو دولیل: اول آن که زندگی و حیات مجدد ارزش ها در آنان که به فراموشی سپرده شده اند به مصداق آن جمله ی امام راحل که فرمود نگذارید پیشکسوتان شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمره به فراموشی سپرده شوند است و دوم انتقال زینب گونه ی امانت شهدا به نسل جدید(نسل سوم انقلاب). همان ارزش هایی که عطش جوانان آنان را به آن سو گرایش داده است حال بهترین حامل انتقال این ارزش ها به این نسل کیست؟
آن که صادق تر است، آن که دوران تلاشش حاصلی با برکت داشت، آن که به ملت دورغ نمی گفت، آن که امام راحل مداوما پشتیبانش بود و می گفت: من آقای مهندس موسوی را شخصی متدین و متعهد و در وضع بسیار پیچیده ی کشور، دولت ایشان را موفق می دانم.
آری مهندس میر حسین موسوی همانی که باور اندیشه های امام و شهدا است و دوران جنگ را با تمام مشقت هایش با حلال ترین درآمدها و رفتارها اداره می کرد و برای همین بود که محب امام، شهدا و ملت بود. پس یک بار دیگر بیاییم برای احیای ارزش ها، ثبات راه امام، روشنی بخشی نام و یاد و راه واقعی شهیدان به ناب ترین ذخیره ی انقلاب که عصاره ای از همه ی فضایل، ارزش ها و مبانی انقلاب مترقی جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیش و نه یک کلمه کم یعنی «میر حسین موسوی» است رای دهیم.
1- ژیلا بدیهیان (همسر سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت) و مهدی همت (فرزند آن عزیز)
2- فاطمه چهل امیرانی (همسر سردار شهید حمید باکری) و احسان و ‌آسیه باکری(فرزند آن عزیز)
3- صفیه مدرسی (همسر سردار شهید مهدی باکری)
4- لیلا زین الدین (فرزند سردار شهید مهدی زین الدین)


همچنین همسر شهید همت پیش از این نیز در گفتگو با قلم نیوز، گفته بود: ما میر حسین موسوی را باور داریم چون شهدا نیز ایشان را باور داشتند. باورش داریم چون امام(ره) ما میر حسین را باور داشت. ما موسوی را باور داریم چون ایشان در 8 سال جنگ و دفاع مقدس که یکی از سخت ترین فرازهای تاریخ ایران بود با نهایت درایت مملکت را اداره کردند؛ دقیقا بر عکس 4 سال گذشته که اکثر حوداثی که در ایران رخ داد جز خواری و خون دل خوردن برای ما حاصل دیگری نداشت. ما برای احیای آرمان های امام(ره) و انقلاب و راه شهیدان به استقبال میر حسین خواهیم رفت.


وی تاکید کرد: ما با شهدا زندگی کرده‌ایم و یک چهار چوب مشخصی از شهدا داریم، لذا می دانیم چه کسی حقیقت را می گوید و دلش برای مملکت و دین می سوزد و چه کسی غیر از این شعار می دهد.

دسته ها : میرحسین موسوی
شنبه نهم 3 1388
رییس کمیته رسانه، اطلاع‌رسانی و تبلیغات مهندس موسوی نسبت به تلاش عده‌ای برای راه‌اندازی کارناوال جشن و پایکوبی‌ در روز شهادت حضرت زهرا (س) و به نوعی تکرار کارناوال عاشورا هشدار داد.
دکتر ابوالفضل فاتح اظهار کرد: با توجه به جهش خیره‌کننده آرای مهندس موسوی در روزهای اخیر، عده‌ای تلاش دارند تا با راه‌اندازی کارناوال‌های جشن و پایکوبی در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به تخریب وجهه مهندس موسوی و حامیانش اقدام کنند؛ از این رو از همه ستادها و گروه‌های حامی تقاضا می‌شود نهایت هوشیاری را حفظ کرده و مردم عزیز را نسبت به اهداف شوم این اقدامات تخریبی مطلع کنند.
وی تاکید کرد: پیشاپیش اعلام می‌شود کلیه ستادهای مهندس موسوی در روز شهادت حضرت زهرای اطهر (س)، صرفا به تعظیم شعائر اسلامی در سایه پرچم‌های یا زهرا (س) خواهند پرداخت.
دسته ها : میرحسین موسوی
چهارشنبه ششم 3 1388
موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را ادامه می دهد 2 خرداد 1388  22:37رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی گفت: موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را با توجه به اعتلا بخشی آنها ادامه می دهد. به گزارش شبکه خبر به نقل از ایرنا، فرشاد مومنی در نشست مطبوعاتی  در یکی از ستادهای انتخاباتی موسوی تصریح کرد: تعهدات دولت نهم در دولت موسوی پیگیری خواهد شد.
وی علم مداری، قانون محوری و برنامه محوری را از اصول برنامه های اقتصادی دولت میرحسین موسوی دانست و اهم برنامه های اقتصادی موسوی را تشریح کرد.
مومنی گفت: تیم پژوهشی موسوی متشکل از 150 نفر کارشناس است و برنامه ای که تیم اقتصادی وی تدوین کرده بر اساس آخرین دستاوردهای نظری، تجربی و با لحاظ کردن ویژگی های اقتصادی یک مجموعه سازگار ارائه شده است.
مومنی تاکید کرد: برنامه عملیاتی اقتصادی موسوی مبتنی بر اخلاق است که از سه مولفه عمومی پیروی می کند. 

وی افزود:نخستین صفت ممیزه اقتصادی مبتنی بر اخلاق، ویژگی دورنگری است و بر اساس این ویژگی طراحی برنامه های اقتصادی مبری از خصلت کوته نگرانه است و منافع اقتصاد ملی، تولید بهینه و افزایش بهره وری در عرصه های مختلف اقتصادی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
مومنی یادآور شد: در اقتصادهایی که انتظارات مصرفی ایجاد شود به طور دائم نیروهای محرک دولت سبب بروز تورم تقاضاهای اقتصادی خواهند شد.
به گفته این کارشناس اقتصادی، آثار کوته نگرانه در اقتصاد، اعتماد به نهادهای عمومی را در سطح جامعه به چالش می کشد. 

فرشاد مومنی دومین مولفه اقتصاد مبتنی بر اخلاق را قائل شدن به کرامت انسانی عنوان کرد و گفت:رویه هایی که منجر به عزت نفس می شود در دستور برنامه اقتصادی دولت موسوی قرار خواهد گرفت.
مومنی افزود:موسوی معتقد است کارهای بزرگ در زمینه های مختلف اقتصادی با انسان های تحقیر شده ناممکن است. 

وی تصریح کرد: برای پیشبرد اهداف طولانی مدت توسعه ملی و برطرف کردن کاستی های اقتصاد کشور، باید جایگاه ویژه ای برای کرامت انسان ها در نظر گرفته شود.
رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی موسوی با اشاره به مولفه سوم، گفت: عبور از خودخواهی و ترویج اعتماد میان دولت و ملت، مولفه سوم اقتصاد مبتنی بر اخلاق است. 

فرشادمومنی تاکید کرد: به طور یقین موسوی وعده های خارج از توان نخواهد داد و وجه مهم تر آن عبور از خودخواهی در همه موارد اقتصادی و ارجح شدن مصالح ملی به مصالح فردی و گروهی است.
به گفته مومنی، در نظر گرفتن عزت نفس و مسئولیت پذیری مردم مهمترین مقوله هایی هستند که باید در اقتصاد مبتنی بر اخلاق در نظر گرفته شود.
وی معتقد است: جلب مشارکت مردم فقط از راه  برخوردهای صادقانه امکان پذیر است و موسوی تلاش می کند اعتماد میان دولت و مردم را بازسازی کند. 

رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به برنامه های طراحی شده برای اجرای برنامه های اقتصادی موسوی، گفت: سه گروه برنامه توسط تیم اقتصادی موسوی نظیر اصول و مبانی، تحلیلی از مهمترین تهدیدهای کوتاه مدت و بلندمدت فراروی اقتصاد و سرانجام ارائه هفت برنامه عملیاتی در چارچوب برنامه های کوتاه، میان و بلندمدت ملی طراحی شده است.
مومنی فوریت برنامه های اقتصادی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را مقابله با تورم، جلوگیری از اتلاف منابع از طریق اصلاح نظام بودجه ریزی و ازمیان برداشتن فقر و عملیاتی کردن ماده 31 قانون اساسی عنوان کرد.
وی افزود: برنامه های میان و بلندمدتی که مبنای سیاست گذاری اقتصاد موسوی قرار خواهدگرفت را برنامه های جامع اصلاح الگوی مصرف انرژی، تبدیل صنعت نفت به موتور محرکه اقتصاد،بهبود فضای کسب و کار، توسعه دولت الکترونیک در جهت تحقق عدالت و افزایش کارایی در همه زمینه ها عنوان کرد. 

رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی تصریح کرد:اجرای برنامه های اقتصادی دولت به طور یقین چشم انداز امید بخشی را برای توسعه ملی ایجاد می کند.
فرشاد مومنی افزود:برنامه های اقتصاد موسوی مبتنی بر دانایی کارشناسان اقتصادی تبیین شده است.
مومنی، کپی برداری از برنامه های موسوی را که امروز از طریق پایگاههای قلم و کلمه در اختیار عموم قرار خواهد گرفت را مجاز دانست و گفت: موسوی به توسعه ملی برای ایرانی توانمند می اندیشد و هرکس یا هر گروهی که از برنامه های ایشان برای اعتلای اقتصاد ملی کشور یاری بگیرد، خشنود می شود. 

وی با اشاره به توسعه بخش خصوصی در کشور، گفت: دولت موسوی به طور یقین همان گونه که در هشت سال دفاع مقدس حمایت از بخش خصوصی را به بهترین وجه پیش بردند، امروز نیز در برنامه های خود از این بخش حمایت می کند، توجه موسوی در دوران جنگ به بخش خصوصی مانند معجزه تاریخ بود. 

رئیس کمیته تدوین برنامه های اقتصادی میرحسین موسوی گفت: با توجه به اینکه از زمان پایان جنگ تاکنون همواره دولت از همه ابزارها برای کاهش تصدی گری یاری گرفته است اما از سال 71 تاکنون مداخله دولت در امور کمتر از 60درصد نشده است. 

به گفته مومنی، یکی از محورهای مهم برنامه موسوی تحول در جایگاه بخش خصوصی و ارتقای آن و پایبندی به موازین اصولی است.
وی افزود:بخش خصوصی یکی از مهمترین شرکای دولت محسوب خواهد شد و با آن به عنوان شریک اجتماعی دولت برخورد خواهد شد.
به گفته وی، اصلاح رویه های تصمیم گیری و تخصیص منابع برای توسعه اقتصاد ملی محور برنامه های قوه مجریه خواهد بود. 

فرشاد مومنی  راه نجات اقتصاد کشور را حاکمیت قانون ذکر کرد و گفت: مشارکت پذیری، اصلاح نظام کارشناسی، شفافیت در همه امور و عدالت باید در محور برنامه های اقتصادی قرار بگیرد. 

این کارشناس اقتصادی  با اشاره با بازار کنونی مسکن کشور، گفت: اکنون با بازار مسکن جدا شده روبرو هستیم، دولت موسوی در زمینه ساخت مسکن تامین مسکن برای کارگران، فرهنگیان و تمام کارمندان دولت را در دستور کار خود دارد.
فرشاد مومنی گفت: دولت موسوی اصلاح را از خود شروع و تلاش می کند عوامل ناهنجار را از محیط کسب و کار حذف کند و انتظار می رود بخش خصوصی خود را برای حضور بیشتر، فعال تر و ارتقای
اقتصاد ملی همراه دولت آماده کند.
مومنی تاکید کرد: بلوغ سیاسی بخش خصوصی نشان می دهد مصالح بلندمدت به منافع زود گذر ترجیح دارد.
وی درباره ادامه برنامه های دولت نهم در دولت موسوی، گفت: موسوی به طور یقین برنامه های دولت نهم را با توجه به اعتلا بخشی آنها ادامه می دهد.
 
دسته ها : میرحسین موسوی
يکشنبه سوم 3 1388
X